Новини

Останні новини по роботі над підрядником

Готується до друку

Шановний читачу, Ви відкрили першу частину Грецько-Українського Підрядника Нового Завіту. В наших планах з Божою допомогою і для Його слави здійснити переклад Нового Завіту. Робота над проектом приватиме декілька років і ми вирішили звершуватися його частинами, а по закінченню видати всі книги Нового Завіту одним томом. Зараз ми пропонуємо Вам Листи апостола Павла Тимофію, Титу і Филимону, як початкове видання цієї серії. В даний час на сайті є тільки 1-й Лист Тимофію у скороченому вигляді, але незабаром будуть поміщені 2-й Лист Тимофію, Титу і Филимону.

Ми віримо, що необхідність такого перекладу самоочевидна і хочемо зробити все від нас можливе для створення підрядника Нового Завіту українською мовою. Також будемо вдячними всім, хто виявить зацікавленність і долучиться в першу чергу молитвами, а також порадами, добрим словом і матеріально до роботи над цим проектом.

Бог вживав різних людей, пророків і апостолів, для написання Біблії і ми віримо, що робота над перекладом мусить вестися колегіально. Перекладацька і редакційна праця безумовно є важливою, але не менш відповідальною є молитовна підтримка. Адже ми, люди, в силу певних обставин обмежені і здатні помилятися, тому наше прохання підтримати здійснення цього проекту молитовно. А також благати Господа, щоб підрядник приніс добрий плід для поширення Євангелії Ісуса Христа серед українського народу.

Згодом ми плануємо зробити електронний варіан підрядника з доступом до граматичного апарату, але на даному етапі будуть видаватися друковані примірники. Ви можете більше ознайомитися з роботою над підрядним перекладом, подивитися його елекронну версію чи залишити свої побажання, зауваження і відгуки, відвідавши цей сайт.

1 Коментарі | Додати Ваш

Залиште Ваш коментар

0