Новини

Останні новини по роботі над підрядником

Відвідування сайту і авторське право

Цей сайт було започатковано в грудні минулого року і за досить короткий час його багато раз відвідували, що є доброю ознакою. Сподіваємось, що він і на далі буде корисним у вивченні Євангелії. Власне з цією метою ми створювали сайт.

Для нас важливо почути Вашу думку про сайт і переклад Листів апостола Павла, тому ми запрошуємо до діалогу і заохочуємо Вас написати про це. Якщо у Вас є конструктивна критика, будь ласка, сформулюйте її і помість у рубриці "Відгуки".

Також хочемо відмітити, хоча Підрядник ще не надрукований, однак авторське право розповсюджується на сам переклад, текст грецького Нового Завіту і граматичну абревіатуру. Для здійснення перекладу був отриманий офіційний дозвіл від Германського Біблійного Товариства (Штуттгарт) на використання грецького тексту, а також граматичну абревіатуру від Gramcord.

Авторське право на Євангелію належить тільки Господу, Який дав нам Своє слово без будь-яких обмежень. Але як християни, ми повинні поважати і рахуватися із земними законами відносно авторського права, тим більше коли це відноситься до Нового Завіту. Тому, якщо Ви хочете використати якусь частину підрядного перекладу для Вашої роботи, будь ласка, повідомте нас в рубриці "Контакти".

1 Коментарі | Додати Ваш

Залиште Ваш коментар

0